FI
Etusivu
Yhteystiedot
Hinnasto
Verifiointi
Ajankohtaista
Ohjeet

Sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita

Sähköisessä allekirjoituksessa käytetty teknologia vastaa perinteisen allekirjoituksen helppoutta ja lainvoimaisuutta. SignSpace-palvelussa voit allekirjoittaa eri tiedostomuotoja ja mitä tahansa muuta digitaalista sisältöä. Allekirjoittaminen on helppoa - tarkista allekirjoitettava sisältö, siirry allekirjoittamaan ja vahvista henkilöllisyytesi puhelimellasi.
SignSpace-palvelu on toteutettu viimeisintä allekirjoitusteknologiaa hyödyntäen ja täyttää kiistämättömän allekirjoituksen vaatimukset. Käytössä on alan standardin mukaiset varmennuspalvelut, joilla varmennetaan allekirjoitetut dokumentit. Palvelu on EU:n eIDAS kriteerit täyttävä.

Arkistoi

SignSpace säilyttää allekirjoitettuja dokumentteja vähintään kymmenen vuoden ajan ilman lisämaksua. Kaikki palveluun tallennetut sisällöt tallennetaan salattuna Euroopan Unionin talousalueella sijaitseville palvelimille, ISO 27001 -sertifioidussa ympäristössä.

SignSpace Key

Paljon allekirjoittaville SignSpace Key on ehdoton sovellus. Se mahdollistaa allekirjoitukset jopa sekunneissa sormenjälkeen tai puhelimen lukituskoodin avulla. Lataa sovellus
Varaa 15 min esittely

Viestintä ja tiedonhallinta

Viestit

Viestien avulla hoidat kaiken tarvitsemasi viestinnän yhdessä paikassa. Voit osallistua keskusteluihin, tehdä allekirjoituspyyntöjä, luoda tehtäviä, asettaa muistutuksia ja hälytyksiä, sekä lisätä ja liittää haluamaasi sisältöä.

Tilat

Tilat tuovat kaiken aiheeseen liittyvän viestinnän yhteen paikkaan. Lisää tilaan osallistujat ja aloita yhteistyö.

Chat

Chatissa keskustelet epämuodollisesti. Voit kysyä asioita helposti, aloittaa nopeita ideointikeskusteluja tai jakaa tietoa kevyesti. Chatin käyttö pitää tilojen sisällön hallinnassa.

Tehtävät

SignSpace-palvelu mahdollistaa monipuolisen tehtävien hallinnan. Voit luoda tehtäväpyynnön itselle, työkaverille tai ryhmälle. Voit tehdä yksittäisiä tehtäväpyyntöjä, sisällyttää tehtäviä tilohin ja chatteihin, tai käyttää tehtäväpyyntöjä työnkulkujen luomiseen.

Ryhmät

Ryhmät kokoavat ihmiset yhteen. Voit luoda organisaatiosi sisäisiä ryhmiä ja organisaatiorajoja ylittäviä ryhmiä. Ryhmä voi olla esimerkiksi tiimi, projekti, liiketoimintayksikkö tai tarpeeseen luotu. Ryhmän kanssa voi toimia tiloissa tai käydä chat-keskusteluja.

Mobiili

Voit käyttää SignSpace-palvelua millä tahansa laitteella. Voit jatkaa tietokoneella aloitettuja työtehtäviä mobiililaitteella. Mobiililaitteella voi myös luoda keskusteluita, vastata viesteihin, allekirjoittaa dokumentteja sekä päättää tehtäviä.

Rajattomuus

SignSpace-palvelussa voit tehdä yhteistyötä yli organisaatiorajojen yhteisissä projekteissa, yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi tai minkä tahansa muun kiinnostuksenkohteen ympärillä.

Joustavuus

SignSpace mahdollistaa joustavan viestinnän. Käyttäjät voivat yhdistellä tiloja ja chatteja vapaasti aihealueiden ympärillä. Uusia keskusteluita voi haarautua alkuperäisen keskustelun pääaiheesta rajattomasti.

Integroitavuus

SignSpace on avoin palvelualusta. Olemassa olevista työkaluista ei tarvitse luopua hyödyntääkseen sähköistä allekirjoittamista tai muita SignSpace-palvelun toiminnallisuuksia. API-rajapintamme kautta pääset käsiksi palvelualustan toiminnallisuuksiin. Lue lisää integraatiot-sivultamme.
Ota käyttöön

Identiteetin varmentaminen

Varmennettu

Sähköisessä työympäristössä varmuus henkilöiden identiteeteistä luo edellytyksiä luottamukseen perustuvalle yhteistyölle. SignSpace-palvelussa käyttäjien henkilöllisyys varmennetaan joko pankkitunnistautumisella tai mobiilivarmenteella. SignSpace-palvelussa voit olla varma yhteistyökumppanisi henkilöllisyydestä.

Luotettava

Olemme kehittäneet palveluun korkean tason tietoturvan, varmennuksen ja käyttöoikeuksien hallinnan, jotta voisit jakaa mitä tahansa sisältöä turvallisesti SignSpace-palvelussa. Palvelun tietoturvaa auditoidaan säännöllisesti. Kaikki palvelussa oleva sisältö tallennetaan salattuna Euroopan Unionin talousalueella sijaitseville ISO 27001 -sertifioiduille palvelimille. SignSpace täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen kriteerit.
SignSpace on osa KIRA-digi hanketta
KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota! Hallituksen kärkihankkeessa ovat mukana ministeriöt, kunnat ja KIRA-foorumi. Tavoitteena on avoin ja yhteentoimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi. KIRA-digi.